Закарпатські прикордонники затримали трьох "пенсіонерів" призовного віку

17
0

Ухилнятнів, які спробували за підробленими документами виїхати закордон, викрили на румунському та угорському кордонах.

Як зазначають в пресслужбі ДПСУ, 31-річний мешканець Дніпропетровщини під час перетину пункту пропуску «Дякове» надав інспектору прикордонного контролю пенсійне посвідчення та довідку медико-соціальної експертної комісії. В обох наданих документах прикордонники виявили низку ознак, що вказували на їх підробку.

Ще двоє чоловіків, 1985 та 1986 року народження, намагалися перетнути кордон з Угорщиною через пункт пропуску «Лужанка». Чоловіки надали для перевірки пенсійні посвідчення. Як виявилося обидва «мандрівники» мали однакову групу інвалідності. Ознаки, які вказували на те, що пред’явлені документи є підробленими, також виявились однаковими.

Наразі прикордонники встановлюють коло осіб, ймовірно, причетних до виготовлення «липових» посвідчень. Чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст.336 «Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації».



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також