Закарпатські прикордонники затримали українця

13
0

з комплектуючими до БТР

На Закарпатті прикордонники затримали українця, котрий намагався вивезти до Словаччини комплектуючі до бронетанкової техніки. Чоловік видавав комплектуючі за запчастини до тракторів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби. Відповідно до повідомлення, 40-річний водій вантажівки МА на ПП Ужгород подав для контролю документи, згідно з якими у кузові вантажівки знаходилося 3 706 запчастин до гусеничних тракторів і автомобілів вартістю 55,43 тис. доларів.

У документах  було вказано, що відправником є підприємство в Хмельницькій області. Проте, під час прикордонно-митного оформлення в прикордонників закралися підозри щодо відповідності заявленого вантажу дійсному. У результаті чого до вивчення вантажу вирішили залучити військового експерта.

Повторний огляд показав, що запчастини і комплектуючі призначені для БМП-1 і БМП-2 або інша військова і спеціальна техніки (танків і БТРів).

Комплектуючі до бронетехніки й автомобіль МА 1996 року випуску вилучено. Конфісковане майно експерти митниці оцінили в понад 308 тис. гривнів.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також