Закарпатські регіонали хочуть закрити більшість бібліотек краю

3
7

Як стало відомо Мукачево.net, останнім часом чиниться неймовірний тиск на райони, аби закрити більшість бібліотек Закарпаття.

Мовляв, для кожного району вистачить і 5-6 опорних книгозбірень. Таким чином може зникнути останнє джерело культури у більшості сіл Закарпаття. Причина полягає у повному економічному банкрутстві «регіональної» влади, яка вже неспроможна платити й зарплату бібліотекарям. 

Нагадаємо, що торік в області для програмою підтримки обласного книговидання було виділено в 3,5 менше коштів, ніж у 2011 році.

Таким чином «культурна» політика Партії регіонів зводиться практично до знищення культури як такої.  

Коментарі

%
%

до Культ как раз книга и формирует культуру, потому что это история и знания,а без них человек просто сексуально-озабоченный пищеварительный аппарат(строй психики -зомби биоробот, животный).

%
%

Первое что делают окупанты -это сжигают библиотеки уничтожая историю. и началось это не с приходом помаранчевых или сине желтых, а со времен первых крестителей и с кирила и мефодия,которые обрубили концы нашей славянской первоначальной Буквици, превратив ее в азбуку,а потом и в мертвый алфавит.

%
%

Fredy & tedy- ага.. работал в библиотеке, в селе в Кировоградской области, там весь ремонт осуществляли местные олигархи. Библиотекари работают по пол дня, в школах детям дают задания которых в учебниках нет, и они вынуждены идти в библиотеку, не у всех же есть интернет,да и не заменит он живой книги. Так что плачевная ситуация везде с книгами и библиотеками. За то наш предыдущий "пчеловод любитель" наполнил библиотеки дорогущими книгами про "голодомор", "помаранчевый путч" и "почему приват банк мой друг"(название книги) и почему нам надо влезть в ЕС, это говорит о том,что всем властям плевать на быдло,они выполняют заказ своих хозяев,будь то западная мафия или донецкая. Умные думающие и делающие вывод люди им не нужны,ведь тупым стадом легко управлять и жить на его горбу.

К
Культ

Ну чому зразу такі гучні заяви, ви краще подивіться на ситуацію обєктивно, хто ходить в ті бібліотеки? Молодь вже давно не цікавиться книжками, а заставити їх не вийде. І просто в цілях економії дійсно краще буде зменшити кількість цих закладів, рівень "культури" від того не зміниться і якщо людина порядна і культурна то вона такою буде і без книг

Т
Точно

Інформація достовірна. Замгубернатора Качур особисто нагинає керівників районних відділів культури, аби закривали бібліотеки. "Ригіонали" діють і далі бандитськими методами. Для їм їм якісь "папірцята". А факти про книгодрук цілком офіційні.

T
tedy

як стало відомо, централна бібліотека мукачева буде реконструйовано в торговий центр "ЩОТИЖНЯ". покриття даху уже зняли для підтоплення опадами щодня. книги гниють уже а за ними політики міста

F
Fredy

Знову "...як стало відомо..". Коли ви вже навчитеся ссилатися на якісь офіційні чи на відкриті джерела. Не новостний сайт, а якесь базарне збіговисько..

Читайте також