Закарпатські регіонали одноголосно продовжили Ледиді термін

9
5

У суботу зранку на ранчо "Золота гора", яке належить родині губернатора та знаходиться під Ужгородом, пройшла звітно-виборча конференція обласного осередку Партії регіонів.

За два тижні до загального з'їзду Партії регіонів закарпатські регіонали провели власний. Традійно у напівзакритому режимі: про зібрання не анонсували ні в ЗМІ, ні на офіційних сторінках політсили.

Тому єдина інформація, яка поки стала надбанням гласності - це переобрання голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди знову керівником осередку. При чому голосування відбулося одностайно і безальтернативно.

 
 
Довідка від Мукачево.net: Народився пан Олександр в селі Барвінок, що під Ужгородом. За фахом економіст, успішний підприємець, очолював Закарпатську спілку підприємців. З 1998 році – на державній службі. Працював заступником голови Закарпатської ОДА, коли її вперше очолював Віктор Балога. На виборах 2002 року – керував Ужгородським районним штабом «Нашої України», та напередодні президентських виборів 2004 року спершу став рядовим членом Партії регіонів, а згодом – очолив обласний осередок. Експерти сходяться на думці, що саме хороші стосунки з командою Віктора Балоги стали вирішальним фактором у призначенні Олександра Ледиди губернатором краю у 2010 році.

Коментарі

Є
Євген

Усі пересічні громадяни чекають змін у суспільстві, набридло це все злодійське товариство при владі.Так хочеться хоч якихось змін на краще.Багатії стали ще багатшими, а бідні ще збідніли, як кажуть у народі -ситий голодного не розуміє...

K
katla

що не кажіть шановні закарпатці,але вклад Балоги у призначенні Ледиди е.До виборів він залишиться на посаді, а після буде керувати і надалі своім ранчо.Чесно кажучи на посаді губернатора нічого не зроблено, окрім своіх приватних інтересів.Вибори все покажуть, а покажуть вони багато, навіть адмінресурс ім не допоможе.

М
Мішка

Увидимо де буде шоніко губернатор як вибори пройдуть

А
Анчар

Не розумію. як закапатці взагалі можуть вступати в партію реґіоналів. Це ж в одній команді з Колєсніченком, Богословською, Чечетовим ...мало?

В
василь

"Експерти сходяться на думці, що саме хороші стосунки з командою Віктора Балоги стали вирішальним фактором у призначенні Олександра Ледиди губернатором краю у 2010 році." - от і що за дурниця, звідки знайшли цих "експертів"? Балога, навпаки, всіма зусиллями намагається ставити палки в колеса Ледиді у його роботі на посаді губернатора. Прикладом є як єцуни блокують всі соціально важливі проекти регіоналів у обласній раді, які дали б зможу розв’язати багато болючих питань для наших краян.

Читайте також