Закарпатські регіонали піаряться за рахунок держбюджету?

12
1

На Закарпатті представники Партії регіонів звертаються в окремі амбулаторії і пропонують у подарунок санітарний автотранспорт. Водночас обласне управління охорони здоров’я ЗОДА стверджує, що автомобілі закуплено за кошти відповідного Міністерства, а не Партії регіонів. Про це власкорові ЗІКу повідомив начальник управління Михайло Турянчик сьогодні, 21 вересня.

Турянчик стверджує, що завдяки численним зверненням до Міністерства охорони здоров’я України цьогоріч було закуплено дев’ять автомобілів, які розподілені у медзаклади області. Саме цими автомобілями, стверджує головний лікар області, нині піаряться регіонали, видаючи їх надходження за власне досягнення.

«Дійсно, питання із санітарним автотранспортом в Закарпатті стоїть гостро. На жаль, із передбаченої у 2006 році субвенції з держбюджету у 5,2 млн. грн. на закупівлю автомобілів, область не отримала жодної копійки. Ми намагались вирішити цю проблему за рахунок коштів облбюджету і протягом останніх двох років придбали 40 автомобілів», – каже М. Турянчик.

У обласному штабі Партії регіонів пообіцяли, що прокоментує ситуацію сам чільник обласного осередку Олександр Ледида у прямому ефірі на місцевому телеканалі «Тиса» о 21.00.

Коментарі

Т
Телеглядач

Де ж коментар? Чинно прослухав всі "словоспіви" Ледиди. Але він ні гу-гу про це. Можливо саме тому пан Ледида "помилково" повідомив журналістам ЗІКу час прямого ефіру не 20.00 (як було насправді), а 21.00. Хитрий, старий лис таки зістрибнув з теми...

Читайте також