Закарпатські "регіонали" пропонують здати до Дня Незалежності 20 нових об'єктів

8
0

У рік двадцятої річниці Незалежності України на Закарпатті офіційно відкриють 20 нових об’єктів. Відтак, починаючи з 24 серпня 2011 року здати в експлуатацію планують новозбудовані шкільну їдальню, дитячий садок, пологові відділення районних лікарень, відреставровані музеї та пам’ятки сакральної архітектури.

З такою ініціативою виступили закарпатські регіонали. 6 квітня, на зборах фракції депутати обговорили, зокрема, і питання відзначення в області двадцятої річниці проголошення Незалежності України, консолідації громади навколо цієї знаменної події, виховання у краян почуття патріотизму та гордості за свою державу.

Незалежна Україна святкує двадцятирічний ювілей – тож до організації свята підхід потрібен неординарний. Символічне значення цифри «20» і лягло в основу ідеї святкування.

Депутати вже донесли свою ідею до керівництва області – голови Закарпатської ОДА та його першого заступника Івана Бушка, - з проханням сприяти її реальному втіленню. Представники фракції Партії Регіонів також звернулись до членів усіх фракцій Закарпатської обласної ради з проханням підтримати цю ініціативу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також