Закарпатські рятувальники відшукали загубленого німецького туриста

8
2

Зараз турист та рятувальники перебувають у будиночку лісників. Стан здоров'я туриста задовільний, мединої допомоги він не потребує.

Про успішно завершену операцію з пошуку загубленого в Карпатах туриста з Німеччини повідомили в Управлінні ДСНС у Закарпатській області.

Лижника, одною з пошуково-рятувальних груп, знайшли о 18:13 в районі полонини Урда в напрямку села Косівська Поляна Рахівського району.

Транспортування туриста до населеного пункту рятувальники будуть здійснювати вранці, адже наразі в горах спостерігається значна лавинна небезпека та погана видимість.

Зараз турист та рятувальники перебувають у будиночку лісників. Стан здоров'я туриста задовільний, мединої допомоги він не потребує.

Раніше Mukachevo.net повідомляло, що вчора, близько 19:45 під час катання на лижах в районі полонини Драгобрат, Рахівського району, загубився громадянин Німеччини, 1971 року народження.

Згодом, 22:30 в районі напрямку до полонини Урда було знайдено лижі, які ймовірно вони належали туристу.

Коментарі

C
citizen

почитати комменти на mukachevo_net i порозуміти, що з сайта зробили такі неошколовані коментатори. Їм треба лопату в руки і сніг чистити біля хижі, а не компутери......... бл...

Н
Негри

Ви в жопу попали Порошенкови там нич кроме воров дипутатов чиновников голодних

Читайте також