Закарпатські роми заявили про намір брати участь у місцевих виборах

9
4

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив Мирослав Горват, голова «Об'єднання ромів Ужгорода» та представники ромських організацій.

- За період незалежності роми беруть участь у виборній кампанії, але чи дає їм це користь у соціальній сфері і вирішенні їх проблем? Роми не готові жити як раніше, готові змінювати себе і умови, в яких вони проживають. Напередодні виборів ми не бачимо нічого нового у передвиборних програмах кандидатів для ромської громади. Ні одна політична сила не дає додаткових можливостей для ромів, - заявив Мирослав Горват.

- На Закарпатті є біля 100 ромських таборів, в яких за різними підрахунками проживає 70-100 тисяч ромів. Хотілося б, щоб їх умови проживання були кращі, щоб були вирішені проблеми з документацією, освітою, медициною. Хочу вірити, що ромам дадуть можливість брати участь у виборному процесі. Нам потрібні депутати, які представлятимуть інтереси ромів, - наголосив активіст.

Мирослав Горват додав, що в Ужгороді і Ужгородському районі на різних рівнях буде балотуватись 30-40 кандидатів від ромського населення.

Мukachevo.net

Коментарі

R
Radvanka

А не пушли би цігани в .... Індію.

КВ
калмана в мери!!

!!!!нюхать будем и курить!!!

В
Вася

Роми розумiють виборам так, що якщо щось дали на руки, будеме голосувати за того хто заплатив. А по правдi голосувати би мали лише платники податкiв та пенсiонери якi мають стаж роботи, це їх грошi наповнють або наповнювали бюджет. Всi остальнi лише спостергачi. Ви будете тяжко робити, а роми вам будуть розказувати як жити.

М
мм

роми самі винуваті що так живуть, вони нічорта не стараються для своєї сім`ї зрбити.....а ... стараються,- якомога більше дітей наробити, оби мати гроші на дітей і пропивати....

Читайте також