Закарпатські розбійники, яких затримали під час спецоперації, зможуть вийти під заставу

5
5

Слідчий суддя Мукачівського міськрайонного суду обрав запобіжні заходи двом чоловікам, яких підозрюють у скоєнні розбійного нападу на території Мукачівщини.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що під час спецоперації в Мукачеві були затримані 29 та 24-річні раніше судимі чоловіки, які в масках скоїли напад на помешкання 61-річної жінки жительки Мукачівщини.

В Закарпатській обласній прокуратурі зазначають, що слідчий суддя Мукачівського міськрайонного суду прийняв рішення взяти під варту обох нападників з можливістю внесення 340 500 грн застави кожним.

Також в прокуратурі додають, що рішення суду вони будуть оскаржувати та наполягати на безальтернативному триманні підозрюваних під вартою.

Наразі триває слідство за ч. 3 ст. 187 КК України, тобто розбій, поєднаний із проникненням у житло. Також правоохоронці встановлюють усі деталі злочину.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

О
Олександр

Застава = офіційний хабар судьї, коли його грабануть та заспівать інакше....

ТВ
тем временем где-то

Иллинойс стал первым из американских штатов, где было принято решение отменить практику выплаты денежных средств в качестве условия для освобождения под залог до судебного разбирательства.

ПС
Продажний суддя

Цей суддя кожну другу справу продає! Слова чесність і правосуддя йому просто не знайомі! Куди дивляться контролюючі органи??? Хоча він і від ментів бере! За справу мукачівських перевертнів «Рошко і ко» взяв добряче і лише чекає, щоб закрити справу!

ЗН
Завидово нет

Так як я і казав, самий гуманний Мукачівський відпустить.Видно люстрація непроходила у Мукачеві уби к чортовій матері розогнати ту шоблу

Ф
Фері

Я щось нич не поняв. Ісе прикол даякий????

Читайте також