Закарпатські санаторії просять не відмовляти у безкоштовній реабілітації родичів загиблих в АТО

9
0

Саме зараз це питання постало як ніколи серйозно, кажуть в Ужгородському ОВК.

«Не всі керівники санаторіїв, будинків відпочинку приватної форми власності розуміють важливість прийняття до себе на безкоштовній основі родичів загиблих в АТО, - каже військовий комісар Ужгородського ОВК, майор Микола Журавльов. - Наприклад, ми хотіли відправити маму загиблого майора Постолакі в санаторій «Славутич», що  на Свалявщині хоча б на 5 днів, аби вона хоч трохи відволіклась від душевної болі. Але у розмові з керівником цього закладу відпочинку я почув дуже ганебні слова. Він сказав: «Я не благодійна організація».

Люди добрі, зрозумійте, ці воїни загинули, щоб ми тут спокійно спали! Якщо ми послабимо Збройні сили України, то вже через день в нас тут нормального життя не буде і ці санаторії нікому не будуть потрібні.

Нашим обов’язком зараз є надання всебічної допомоги членам сімей військових, які загинули».

Військовий комісар звертається до приватних підприємців: «Шановні керівники будинків відпочинку, санаторіїв Закарпатської області! Якщо є можливість за власний рахунок приймати на реабілітацію хоча б по одній людині, яка має душевну біль, то робіть це. Саме у ваших руках є можливість як підняти морально-психологічний стан військовослужбовців, так його і опустити негідними вчинками».

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також