Закарпатські санаторії виділили учасникам АТО 55 путівок

7
5

З них 29 путівок станом на сьогодні вже використані.

Про це сьогодні, 16 березня, на прес-конференції повідомила заступник начальника управління у справах інвалідів, ветеранів війни та праці Департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Наталія Омелянюк.
«Санаторно-курортне лікування учасників АТО є зараз болючим питанням.

На сьогодні санаторними закладами області всього отримано 55 благодійних путівок. Є заклади, що виділили короткі путівки на 12 днів, є які виділили кімнату, де протягом року будуть оздоровлюватись учасники АТО та їх рідні. Найбільше путівок виділено закладами «Гірська тиса», «Орлине гніздо», «Квітка полонини». На даний момент вже використано 29 путівок.

На сьогодні більше 300 закарпатців зазнали поранень та перебувають на лікуванні. Поки не відомо скільком з них знадобиться направлення в санаторно-курортні заклади», - повідомила Наталія Омелянюк.

Нагадаємо, днями закарпатська ОДА просила у директорів санаторіїв допомогти у реабілітації військових.

Мукачево.net

Коментарі

7
78

краще грошима хорошими поможіть учасники самі рішать куди їх потрати бо ці люди заслужили поки ми тут вино пили та шашлики їли треба шанувати своїх захисників бо їх дуже мало

Ж
женьке

сейчас только пъяные и дурные еще прикрикивают-слава украине.не в обиду сказано-но будь уже при чистом нормальном уме

П
последнему

не по своей воле они пошли туда.позавчера подвозил молодую девушку-мужа убили в АТО-трое детей осталось.а забрали его после третьей повестки-помощи никакой нет-сейчас оказывается что он добровольцем ушел!!!ВОТ ТАК ТО ГОСПОДА!!!

5
555

Карателям - смоли гарячої...

Ж
Женька

Допомогли би краще матеріально родинам учасників АТО.Лікування і відновлення дуже дороге.Їхнім сім*ям зараз дуже потрібна підтримка!Нехай поскоріше видужують наші захисники!Низький вам уклін!І Слава Україні!

Читайте також