Закарпатські шахтарі "відривались" до пізньої ночі

9
0

У неділю, 28 серпня, шахтарська Ільниця, що в Іршавському районі Закарпаття, гуляла, веселилася, святкуючи День Шахтаря.

 

Святкове дійство проходило у сільському парку культури і відпочинку. Жителів села і гостей зустрічав духовий оркестр. А місцеві підприємства заздалегідь подбали про те, щоб можна було не лише гарно відпочити, а й насолоджуватися смачними наїдками: шашликами, різними салатами, можна було випити філіжанку кави чи капучіно. Дітвора мала можливість посмакувати пиріжками, печивом, цукерками, а також придбати іграшки.
 
Працювали атракціони і виставка – ярмарок робіт народних умільців району.   А на сцені, яку було влаштовано просто під відкритим небом, присутніх вітали і вручали грамоти та подяки Ільницький сільський голова Віктор Симканинець, заступник голови райдержадміністрації Мирослава Кула, начальник відділу культури і туризму РДА Юрій Микита, депутати районної ради Іван Клим, Юрій Лендєл, Василь Павлище, директор ТзОВ «Лігніт» Юрій Велеган, голова первинної організації ветеранів України Марія Чепа.  
 
А потім відбулася концертна програма. Ведучі свята Наталія Варваринець і Юрій Мельник запросили на сцену солістів та колективи художньої самодіяльності сільського будинку культури. Оплесками нагородили глядачі танцювальний колектив «Юність», вокальний ансамбль «Ільничанка», зразковий театр естрадної пісні «Ліра», ВІА «Ужгород», Михайла Гренджу з Міжгір’я, соліста районного будинку культури Василя Філеша, рок-групу «Свіжа копійка» з Горінчова Хустського району, Єву Рацин, Тетяну Король, Христину Кречун, Тетяну Данканич, Елеонору Рацин, колектив «Непосиди» Ільницької ЗОШ І-ІІІ ступенів та ін. Особливо припало до душі караоке «Хочеш-співай», яке провели ведучі радіо «Закарпаття ФМ» та «М-студіо» з Мукачева. 
 
 
 Шахтарська столиця Закарпаття гуляла до пізньої ночі. Свято закінчилося феєрверками та дискотекою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також