Закарпатські школярі дякують Віктору Балозі

4
3

За теплий одяг та взуття, а також солодощі до Дня Святого Миколая

     Вдячність за теплий одяг та взуття, а також солодощі до Дня Святого Миколая члену Президії Єдиного Центру висловлюють учні шкіл Перечинщини, Ужгородщини, Мкачівщини та гірських населених пунктів області. 

    На адресу Закарпатської обласної організації Єдиного Центру надходять листи від школярів  багатьох загальноосвітніх шкіл краю, педагогів та батьків юних краян. Вони щиро дякують нашому землякові, главі Секретаріату Президента, члену Президії Єдиного Центру Віктору Івановичу Балозі за низку благодійних акцій, проведених на Закарпатті.

     Так, діти з малозабезпечених та пільгових родин гірських населених пунктів  висловлюють подяку за переданий їм від імені Віктора Балоги - в рамках широкомасштабної акції «З любов’ю і турботою до дітей»  - теплий одяг і взуття. Учні зізнаються, що речі їм дуже сподобалися, а батьки додають: подарунки стали дуже доречними і допомогли зекономити чималі кошти в сімейному бюджеті.

     А ще малечі Закарпаття прийшлися до смаку солодощі, що їх кожен школяр та вихованець дитячого садочку і дитбудинку отримав від Віктора Івановича на День Святого Миколая.

     Зокрема, учні Тур’я – Реметівської ЗОШ І – ІІІ ст.,  що на Перечинщині, пишуть:   «Шановний Вікторе Івановичу! Кожного року в День свята Миколая та на новорічно – різдвяні свята Ви шлете нам привітання та подарунки, за які ми щиро вдячні, бо кожна людина, скільки би їй років не було – 5, 16, чи 50, любить отримувати подарунки. Ми дякуємо вам за те, що своїми доброчинними вчинками, акціями вчите нас вірити в казку, допомагаєте дітям у здійсненні мрій, переконуєте, що сила добра, щирості буде діяти тоді, якщо людина даруватиме іншим повагу, любов, творитиме хороші справи. Від імені учнівського, батьківського та вчительського колективів висловлюємо Вам слова  вдячності і віри в те, що добро, яке Ви даруєте дітям, повернеться до Вас сторицею.

     У переддень новорічно – різдвяних свят шлемо Вам теплі і сонячні вітання. Зичимо міцного здоров’я , творчого натхнення, здійснення Ваших планів, особистих бажань та усіх мрій і задумів. І, як говорять у нас у селі, - най Вам буде усе файно.» 

Коментарі

Й
Йосип

Хватить хаить,сами на что годны?Только лаяться.

.
...

Вітьо - як няньо Сталін! Спасибо партии родной - за детство с лисой головой!

.
...

украв мільярди - поділився копійками

Читайте також