Закарпатські школярі стали фіналістами Олімпіади геніїв

5
1

Команда Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Закарпатського територіального відділення МАН України пройшла у фінальний етап Національного відбору „Genius Olympiad Ukraine” (Олімпіада геніїв).

Як повідомляє Департамент освіти та науки Закарпатської ОВА, в Національному фіналі та участь у "GENIUS Olympiad”, яка щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки закарпатські школярі представили 31 учнівський проєкт екологічного спрямування.

Юні науковці підготували свої дослідницькі проєкти в категоріях: "Наука” – двадцять одна робота, "Креативне письмо” – чотири творчі есе, "Мистецтво” – три фотопроєкти та дві роботи у змішаній техніці, одна робота у категорії "Документальний фільм”.

"Війна не може забрати наші мрії, наші бажання, нашу силу та волю до перемоги. Творимо наше майбутнє! Все буде Україна!", — твердо переконані юні таланти Закарпаття.

Зі списком фіналістів можна ознайомитися за посиланням (у вкладці „Учасники Національного відбору”): https://ukraine.geniusolympiad.org/finalists.html.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

А
Алла

Украинцы в России, будем рады, если каждый из вас придумает свои методы противодействия российскому уничтожению Украины и украинцев, деток и мам. Коллектив детского журнала «Пізнайко».

Читайте також