Закарпатські школярі з понеділка сидітимуть вдома?

8
17

Міністерство освіти та науки України видало наказ про введення з понеділка, 30 січня, канікул для середніх навчальних закладів.

Причиною позапланових канікул є очікуване різке зниження температури в Україні.

Про це повідомив перший віце-прем`єр Андрій Клюєв у ході селекторної наради, присвяченої питанням готовності регіонів до аномальних холодів.
 
"Міносвіти вже підготувало наказ. І якщо там температура буде нижче 20 градусів, то йдемо на канікули. Діти – це святе", - сказав перший віце-прем`єр.
 
Міністр освіти та науки Дмитро Табачник повідомив, що відповідний наказ міністерство видало сьогодні. Він уточнив, що рекомендовано оголосити канікули для середніх навчальних закладів у регіонах, де очікується зниження температури нижче 20 градусів морозу.
 
При цьому дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичайному режимі.

Коментарі

О
Олександр

великий фік а неканікули ми ходимо в школу(Ужгород)

Д
ден

М-да(((((.....Ну,ви даєте!!!

К
кішка

ДЛЯ 777 согласна на 100%....там мова йде про гроші...а не про температуру!!!...грошіі кончилися, а школи обігрівати треба...а -20 то тіпа приблизна температура....я хочу канікули..бо дома добре...мож на лижі піти...хоть на тиждень..а так..тупо учоба...

7
777

Подумай логічно,кіть буде даже -15-18, та треба буде отопляти школи сильніше! А они зроблять карантін оби зекономити гроші!

Д
ден

ДЛЯ ЖИТЕЛЬКА А -18,то є -18,і аж ніяк не -20.Якщо буде -18---канікул не буде! Бо в наказі написано -20!!!! І не треба бути зарозумілим,коли незнаєш про що йдеться!!!!!

Д
ден

ДЛЯ ЖИТЕЛЬКА Тобі,на жаль,вже нічого не допоможе! Ані 2 місяці навчання,ні-півроку. З такою грамотністю -і вже школу закінчуєш???Якби не згадала за ЗНО,то можна б припустити,що ти в 2-гому класі. А так-справжній ШОК!!!! І жоден,навіть найкращий ВУЗ,не навчить тебе того,що навчають в школі-ГРАМОТНОСТІ!!! Так безграмотною і залишишся(((((

Ж
жителька

Так канєшно, рік назад і я би так казала!но не тепер то точно!!!

Ж
жителька

Не накручуйтеся!!!шо ден шо настя !! Настя репетиції квн і так і так є!вать із школов чи без...а Ден -18 до -20 дуже далеко,аш 2 градуса,такшо не проганяй! Я наприклад тоже не хочу канікули!бо то прогон!!туй лишилося 2 місяці нормальної учоби,а пак ЗНО і екзамени...то нагрузка шо для нас шо для вчителів!

Н
Настя

Хахахах...Да!!У мене тоже КВН..КВН то святоє..Ми тіко репітіруємо..Шоб щяс сказали шо канікули!!??!?

Д
ден

Читайте уважно!!!!"якщо температура буде нижче -20 градусів",і "рекомендовано оголосити канікули".Тобто,в наказі ясно написано,що це лише рекомендують.А у нас за прогнозами повинно бути близько -18 гр.морозу,отже канікул не буде.....

!
!!!

та буде чи не буде карантин?

К
кікі

хахахахах прогон забудьте про канікули

К
Картошка

ахахахаха накручуєте дітей ))) нич не буде, не бришіть ! ))) а кіть буде карантин та вас поубиваю у мене квн ! )))

С
саша

-20 небуде в Закарпатті ! І канікул тоже((((((

Х
хлоп

Треба вихідні, бо збережуть гроші на газІ і їх на іншому мож буде вкрасти, а то дуже бідують наші чиновники з освіти. Не вірите, спитайте у ракошинців, як бідує главний освітянин, їх земляк. Сигинь, зарплату має європейську, а то інакше всі статки не поясниш. Прибився до Балог, то старість забезпечена всій сімї, ще і внукам.

.
.

читач. Он карпатинюз кажуть ош морози будуть!

Ч
читач

самі собі суперечите. На Закарпатті може і не бути температури з позначкою -20 і вище, а ви вже анонсуєте...Як так можна?

Читайте також