Закарпатські суди майже всі справи вирішують на користь органів ДПС

3
1

За зверненнями юридичної служби Закарпаття суди майже 100% справ вирішили на користь органів ДПС

 

З початку року це – 1576  справ майже на 137 млн. грн. (99,7% по кількості та 99,9% по сумі). Про це повідомив начальник юридичного управління ДПА у Закарпатській області Олександр Рогаль.

Завдяки злагодженій роботі юридичної служби органів ДПС у Закарпатській області простежується динаміка якісного вирішення справ у судах на користь податківців. Так, з усіх справ, розглянутих у січні-вересні  2011 року (як за позовами податківців, так і за позовами платників податків), на користь органів податкової служби Закарпатської області вирішено 1761 справу на суму 305,5 млн. грн., що складає 94,6% від загальної кількості позовів та 87,9% від суми розглянутих судами справ. 

Коментарі

Б
буффупысок

Автономія Закарпаття-незворотній процесс,політична проституція Закарпаття має довгу і документально засвідчену історію.Сталін насильно перемішував населення захвачених територій,сьогоднішній режим довірив цю справу у руки хаосу капіталістичного розвитку.Але навіть якщо під кожен закарпатський камінь встромити той жовто-блакитний прапорчик,навіть якщо понадбудувати православних церквів через крок повсюди у Закарпатті-ніякої гарантії щодо вірності Закарпаття до актуального господаря це не дасть- історія краю багатомовно свідчить про це.

Читайте також