Закарпатські суди покривають торговців наркотиками

12
1

Такий висновок напрошується з наведеної статистичної інформації начальника УМВС України в Закарпатській області полковника міліції Віктора Русина.

За перші 5 місяців року ліквідовано 21 наркопритон та 2 нарколабораторії. Викрито факт контрабанди наркотиків та припинено діяльність 11 міжнародних каналів контрабандного надходження наркозасобів на територію області. До кримінальної відповідальності за наркозлочини притягнуто 131 особу.

Однак з проблемних моментів начальник УМВС відзначив недостатню кількість осіб,притягненених до відповідальності за збут наркотиків, щодо яких суди застосовують арешт. Якщо за 5 місяців міліція затримала 51 збутників наротиків, то суди не дали санкції на арешт по 21 з них. Таке ставлення служителів Феміди породжує серед зловмисників відчуття безнаказаності й спричинює нові злочини, переконаний Віктор Русин. У цьому плані очільник закарпатської міліції попросив підтримки в журналістів, аби спільно боротися зі злом, що іменується наркоманією.

Коментарі

Д
друг

Це не функція Русина давати оцінку діяності судів, а, навпаки, суди перевіряють якість розлідуваних міліцією кримінальних справ

Читайте також