Закарпатські УБОЗівці викрили міжнародних канал переправлення екстазі в Україну

6
0

угорці намагалися продати понад тисячу пігулок екстазі

На Закарпатті під час продажу 1197 пігулок екстазі працівники УБОЗ двох угорців та їхніх покупців, які саме передали 4 400 доларів угорським торговцям за товар. Угорці спробували втікати, але їх зупинили бійці `Сокола`. Під час огляду в кишені одного з угорських молодиків вилучили 4 400 доларів, отриманих за проведену оборудку. Не вдалося зникнути й двом покупцям. У них вилучили 1197 пігулок екстазі. Про це ZAXID.NET повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Закарпатській області.



Оперативну інформацію про те, що угорські громадяни спробують перевезти чималу кількість небезпечного синтетичного наркотичного препарату екстазі, правоохоронці одержали завчасу. Для виявлення та затримання невідомих наркоділків створили групу досвідчених оперативників.



У розмові з оперативниками затримані зізналися у скоєнні тяжкого злочину. Обидва угорські молодики - тамтешні приватні підприємці. Неодноразово приїжджали на Закарпаття закупляти спиртне та цигарки. Згодом цей заробіток перестав їх влаштовувати. Тоді приїхали у наш край, щоб підшукати покупців `екстазі`. У їхній державі одна пігулка коштує 2--2,5 долара (у нас гуртова ціна - 3-3,5 доларів). На так званому чорному ринку в Україні одна пігулка коштує близько десяти доларів. Довідавшись про такі розцінки, молодики вирішили ризикнути. Наразі вилучені таблетки відправили на експертизу. До слова, цього разу затримали рекордну кількість небезпечного синтетичного наркотика.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також