Закарпатські учні Інгрід Туріс Студії Лінгвістики здобули сертифікат Кембриджського університету

18
4

Нещодавно в Інгрід Туріс Студії Лінгвістики відбулася подія, а саме, можливість складання іспиту з англійської мови на міжнародному рівні по системі екзаменів Cambridge Language Assessment

Його проводили разом з викладачами англійської мови Студії Лінгвістики (Маркович Андрея, Ковач Наталія) представники Львівського підрозділу екзаменаційної ради Кембриджського університету (UCLES).

Все відбувалося найсучаснішим європейським методом з використанням інноваційних технологій. Іспит складався з трьох етапів: читання та письмо, аудіювання та мовлення. Виконані роботи подалися для оцінювання в Лондон.

Даний екзамен виявили бажання скласти 8 учнів віком від 10-12 років рівня Movers (продвинутий) володіння англійською мовою. Через місяць цього ж року було отримано безстрокові сертифікати міжнародного значення про успішну здачу усіма учнями цього екзамену. І, особливо, приємно, що всі дітки, які захищали свій рівень володіння англійською мовою на такому іспиті, є учнями Інгрід Туріс Студії Лінгвістики, за прізвищами: Алмаші Василь, Герей Гліб,  Дудинський Давід, Олійник Наталія, Плоскіна Олівер, Плоскіна Роберт, Туріс Іван, Хурда Данііл. 

Керівник Студії Лінгвістики Інгрід Туріс щиро вітає усіх дітей та їх батьків з таким великим досягненням, а також бажає і надалі великих перспектив у просуванні своїх знань з англійської мови.

У майбутньому, планується продовжувати співпрацю з Європейськими навчальними закладами і, цим самим, надавати можливість усім бажаючим нашого краю отримувати визнання їх знань на високому європейському рівні. 

Коментарі

М
Мукачівка

В Інгрід Студія Лінгвістики ходить вся моя родина ми задоволені викладанням матеріалу та ставленням до людей.Цей екзамен здав мій брат на відмінно і ми задоволені його навчанням в цій Студії.Бажаємо Вам залишатись такими і лише збільшувати Ваші класи Дякуємо.

У
Уляна

Це дуже добре,що нашому підростковому поколінню, і не тільки, надається така можливість розвиватися, духовно зростати . Тому,ні в якому разі не шкодуйте ні часу,ні грошей, і розвивайтесь,прагніть більшого в житті!

М
Мешканець

Приємно, що таке відбулося в місті. Вітаємо!

П
Петя

Класно, що в Мукачеві є можливість здати такий екзамен!Це говорить про високий рівень навчання! Успіхів в роботі вашій школі!

Читайте також