Закарпатські учні вибороли 19 дипломів на Всеукраїнських олімпіадах

12
0

Завершився ІV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2011/2012 навчальному році, що проводився відповідно до спільного наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Національної Академії педагогічних наук України від 28.02.2012 р. № 234/28 «Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та фінальних етапів турнірів у 2011/2012 навчальному році».

 

Закарпатську область представляли 78 школярів – переможців попередніх етапів олімпіад з окремих предметів. Звичайно, велика заслуга успішного виступу юних інтелектуалів у ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад належить вчителям, які допомогли обдарованим дітям готуватися до відповідальних змагань. І як нагорода за проведену роботу, до Закарпаття привезено 19 дипломів.
Гідно представила Закарпатську область команда з німецької мови, отримавши чотири дипломи, серед яких диплом І ступеня. Перемогу отримав   учень 9 класу лінгвістичної гімназії ім. Т. Г. Шевченка Ужгородської міської ради Закарпатської області – Віктор Студеняк (учитель Людмила Трокай, методист кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін ЗІППО Іванна Буксар).
 
Хороший рівень підготовки продемонструвала також команда учнів Закарпатської області ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії” (методист історії, правознавства кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін ЗІППО Юрій Шимон). З-поміж семи учнів, що  змагалися за звання кращого із кращих, троє вибороли перемогу, отримавши дипломи ІІ та ІІІ ступенів.
 
Варто також відзначити успіхи школярів, до яких чимало зусиль було докладено як методистами Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти так і вчителями-предметниками. Відзначили себе також кращі знавці з української мови та літератури (два дипломи ІІІ ступеня, завідувач кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін ЗІППО Тетяна Гнаткович), правознавства (два дипломи ІІІ ступеня, методист історії, правознавства кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін ЗІППО Юрій Шимон), біології (два дипломи ІІІ ступеня, методист кабінету природничо-математичних дисциплін, основ економічних знань та екології  ЗІППО Ольга Бокоч), англійська мова (диплом ІІ та  диплом ІІІ ступенів, методист англійської мови кабінету суспільно-гуманітарних дисциплін  ЗІППО Мар’яна Тріфан).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також