Закарпатські угорці оголосили війну "Миротворцю" (ФОТОФАКТ)

16
15

Закарпатські угорці у мережі Фейсбук масово підтримали ініціативу депутата Берегівської міської ради від КМКС Кароліни Дарчі, яка розповсюдила інструкцію як заблокувати у соцмережі сайт, який, на її думку, несе розбрат та ворожнечу.

Зокрема депутат надала покрокову інструкцію для користувачів соцмережі як поскаржитися на сайт, який розповсюджує неприйнятну для загалу інформацію.

"Миротворець" цю атаку ображених закарпатських угорців вже відчув на собі. Зокрема повідомив, що "Йоббіки атакують сторінку".

Однак наразі сторінку "Миротворця" у соцмережі Фейсбук ще не заблоковано.

Причиною для блокування стала публікація особистих даних понад 500 закарпатців, власників паспортів Угорщини.


Коментарі

Г
Гость

К Супрун с ее американским паспортом вопросов нет? а к остальным депутатам ВР?

ДД
до Дежавю

за вісім років словацького громадянства позбавили біля 2400 громадян... 109 через угорське 109 США 601 чеське 550 німецьке 356 австрійське 251 британське" то для більш повної картини ??

І
Іштван

А чого Петрушки, Бабяка, Бідзіли немає в списках?

B
betonus

Коли вже той Миротворець візьметься за депутатів ВР, котрі мають по три закордонні паспорти, чи кишка тонка?

ДВ
до Влада

Україна є найбіднішою країною Європи. Про це свідчать дані Міжнародного валютного фонду. По показнику ВВП на душу населення Україну обійшла Молдова.

Д
Дежавю

Парламент Словаччини негайно у відповідь ухвалив свій суперечливий закон: словацький угорець, який візьме паспорт сусідньої держави, автоматично позбудеться словацького. У п’ятимільйонній Словаччині – півмільйона угорців. Знавець міжетнічної проблематики братиславський політолог Мірослав Кусий стверджує, що угорська громада Словаччини стала жертвою політичних ігор. З ним погоджується більшість, як угорських, так і словацьких аналітиків. Мовляв, угорській правиці, яка нещодавно перемогла на парламентських виборах, «паспортна тема» допомагає відвернути увагу населення від нерозв’язаних проблем економічної кризи.

М
Мікулаш

Чекаю, коли "законники Миротворці" почнуть публікувати списки галичан з польськими паспортами.

В
Влад

Сєпари, позакривали свої ротики поки війська знову не наїхали. Вам всім вже ясно показали що буде, як будете продовжувати подібні різкі рухи. Кому не подобається жити в Україні - валіза-вокзал-Венгрія (ВВВ).

П
Петрович

Повністю підтримую "Лойчі", держава Україна робить все правильно! Не держслужбовців ніхто не "чіпає" і "чіпати" не буде. Якшо хочеш працювати на благо України - або здай паспорт громадянина Угорщини/Польщі/Румунії, або не лізь у держ службу. Все логічно і правильно. Наразі уряд Угорщини до мозгу кісток проросійський, пан Орбан просто відробляє гроші, які йому прислали з Росії. І цей срач буде продовжуватися поки пси з Угорщини, по команді свого хазяїна з Москви, не припинять займатися провокаціями. У нас є два шляхи: 1. Прибрати хазяїна з Москви (що не реально) 2. Перестати красти, брехати, лінуватися, почати вчитися і працювати, щоб спільнота Європи почала нас сприймати не як Нікарагуа у центрі Європи, а як повноціну державу, яка розвивається. Як тільке це станеться і Орбана остудять, і громадяни України перестануть брати паспорти інших держав за дешеве авто і пару євро допомоги...

Л
ЛАСЛО

Угорська дипломатія завдає неймовірної шкоди закарпатській угорській громаді, кількість якої швидко зменшується. Замість того, щоб намагатись домовитись із українською владою, вона розпалює вогонь ненависті. Навіть не питання, що головну роль тих, хто програв, отримають закарпатські угорці" - заявив Лайош Бокрош.

Л
Лойчі

Українські угорці , які мають подвійне громадянство просто не лізьте у владу , вас тоді ніхто трахати не буде. Миротворець зробив правильно і це тільки початок. Тому здавайте депутатські мандати, посади і перестанете бути клієнтами СБУ . До тих пір поки Брензович та компанія сепаратистів з кмкс не здадуть мандати різних рівнів, спокою не буде. Тому , винити потрібно не владу України , а Брензовича, бо всі проблеми через нього в простих людей

Ш
Шоні

Михайло,та в самій Україні зневажають власні Закони!То про што говорити дале?

М
Михайло

розпоясалися, в жодній європейській країні їм би не дозволили зневажати власні закони

X
XXX

Правильно робите венгри.Нічого лізти чиновникам у ваш карман в ще й притому й зробити не дають.

Б
Бррр

Дайте инструкцию с ссылки сюда, чтобы поддержать блокировку гестаповцев

Читайте також