Закарпатські ватерполісти тренуються без води (ВІДЕО)

2
2

Закарпатським ватерполістам немає де проводити тренування. В області не функціонує жодний, професійний басейн, за який би не треба дорого платити. Аби хоч якось підтримувати форму та професійні навики, влітку спортсмени тренуються на Ужгородському кар’єрі в мікрорайоні "Радванки", де водойма не надто пристосована для цього спорту.

Зимою ж їм взагалі нікуди подітись, а на оренду басейнів клуб не в змозі розкошелитись. Врятувати закарпатський водний спорт, на думку фахівців зможе тільки підтримка влади та відновлення басейнів, хоча б тих, що вже колись функціонували.

 

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар

ОП
Олег Полажинец

Напомню, я - известнейший закарпатский автожурналист и мыслитель!!! У меня в подвале стоит безбашенка и проблем с водой у меня нет! Что мешает поставить безбашенку вам? ЗЫ Быстрая поставка безбашенок от Олега Полажинца, контакт через ЗакарпатЕвротРанс!

Читайте також