Закарпатські вболівальники сказали "Говерлі - ні" (ФОТО)

3
1

Ультрас "Говерли-Закарпаття" розгорнули плакат-повідомлення під час товариського матчу клубу з молодіжкою львівських "Карпат". Цим матчем ужгородці завершували зимовий тренувальний збір.

До речі молоді львів’яни прибули в спортивно-готельний комплекс на чолі наставниками Андрієм Сапугою та Олександром Чижевським, які в минулому захищали кольори ужгородського «Закарпаття».

Гра розпочалася під диктовку господарів, однак і молоді львів’яни не спасували перед більш досвідченими опонентами й раз-по-раз «показували зуби». Перший гострий момент створили господарі, але Джакобія не зумів точно завершити атаку. Лаша ще раз пробачив гостей і не влучив у врота. Але вже третя спроба грузинського легіонера стала результативною. На правому фланзі з своїм візаві «розібрався» Малін і навісив в район воротарського майданчика, де Лаша на мить випередив кіпера львів’ян і спрямував м’яч в сітку воріт.

До цього стався прикрий епізод, у боротьбі за м’яч нападник львів’ян завдав травми захиснику «Говерли», який за вердиктом лікарів два тижні проведе на лікарняному.

Слід відмітити, що молоді львів’яни не боялися йти в боротьбі, інколи, навіть діяли досить агресивно, незважаючи на статус поєдинку. 

Другий м’яч стався наприкінці першого тайму. Знову правим краєм м’яч, майже до кутового прапорця протягнув Малін навісив у карний гостей, львів’яни чомусь замешкалися чим сповна скористався Євсєєв, котрий вчасно підключився до атаки. 

Друга половина розпочалася з чергового взяття воріт господарями. Като своїм краєм пройшов до кута карного гостей, навісив, а Вітер філігранно підправив головою в кут воріт. Гості відповіли лише раз на 51 хвилині. Після подачі кутового, м’яч затримався у воротарській на добивання першим встиг гравець «Карпат» Ахолія і потужно спрямував м’яч під перекладину.

Далі гра змістилася в центр поля, обидві команди подовгу розігрували м’яч. Поєдинок так і завершився з результатом – 3:1. 

Окрім голів під час матчу трапився ще один цікавий епізод. Вболівальники "Говерли-Закарпаття" вирішили висловити свою незгоду з анонсованою відмовою від назви та спрощення її тільки до "Говерли" за допомогою відповідного плакату.

"Оскільки нашу думку не почули, ми вирішили звернутись до керівництва ще й текстовиком з написом "Говерлі - НІ!!!". Дочекавшись другого тайму вивішуємо його. Гравці одразу почали дізнаватись в чому справа. Підійшов Олександр Надь як капітан, запитав, дізнався про лист, про який команда і незнала.  Поділився своїми думками, і на цьому ми попрощалиись зі стадіоном. Банер залишився висіти. Будемо й далі очікувати відповіді", - йдеться у повідомлення фан-клубу.

Коментарі

R
rre

http://www.rionews.com.ua/mixed/sport/now/n123013423

Читайте також