Закарпатські військові скоро отримають одяг, засоби зв’язку та амуніцію (ВІДЕО)

25
1

Минулого тижня депутати обласної ради відправили звернення в міністерство оборони України з проханням розпочати ротацію військ та забезпечити солдатів всім необхідним. Чи є результат, та чи дослухалися військові до звернення депутатів обласної ради?

Минулого тижня , по завершенні сесії обласної ради,  так відповідав головний комісар на питання  ротації військ. Пройшло кілька днів те саме питання, а відповідь інша.

Головний комісар каже , звернення, що минулої сесії затвердили депутати обласної ради, та відправили в  міністерство оборони України, таки надало результат. Кільком хлопцям, які тривалий час перебували у зоні АТО дали відпустки. Крім того, відпочинок дома на 7-8 днів  обіцяють продовжити і надалі.

Нагадаємо: на сесії обласної ради було запропоновано на розгляд та обговорення громади, депутатів звернення , що акцентує увагу верховних політиків на ротації військових закарпатців, негайного вирішення питань матеріально-технічного забезпечення . Мова – про життя людей та цілісність держави.Ухвалили, відправили, результат не забарився.

Окрім того, рішенням сесії обласної ради видідлили на потреби військових 6, 4 млн гривень. Відтак вже незабаром військові отримають одяг, засоби зв’язку та  амуніцію.

М-Студіо

Коментарі

З
Закарпатец

Генштаб Украины: мы накануне катастрофы http://jpgazeta.ru/uv2014/genshtab-ukrainy-my-nakanune-katastrofy/

Читайте також