Закарпатські військові вибороли срібло на змаганнях у Рівному

10
0

Сьогодні, 23 грудня, у Рівному, на базі управління 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України відбулися змагання з багатоборства військово-спортивного комплексу.

 

У заході взяли участь більше півсотні військовослужбовців – кращих спортсменів підпорядкованих військових частин.
 
Змагання проводилися з трьох видів: підтягування на перекладині, а також бігу на 100 та 3000 метрів. Силову вправу військові виконували у спортивній залі, а вправи з бігу – на вулиці. Зважаючи на погодні умови, дистанція бігу була очищена від снігу та льоду і посипана піском. В готовності у разі необхідності надати першу медичну допомогу учасникам забігу чергував санінструктор, а на фініші військовослужбовці отримували гарячий чай.
 
За підсумками змагань перше загальне командне місце вибороли військовослужбовці 80-го окремого аеромобільного полку, який дислокується у Львові. Другими стали спортсмени 128-ї окремої механізованої бригади із Закарпаття, третє місце посіли військовослужбовці 11-ї окремої артилерійської бригади, що на Тернопільщині.
 
В особистому заліку перше місце зайняв старший лейтенант Руслан Ткачук з 53-го окремого радіотехнічного батальйону, що у Рівному. Друге та третє місце в особистому заліку вибороли воїни-десантники 80-го окремого аеромобільного полку старший лейтенант Володимир Чаговець та капітан Андрій Арабський.
 
Звертаючись до підлеглих, перший заступник командира 13-го армійського корпусу генерал-майор Сергій Наєв зазначив, що під час змагань він побачив справжній командний дух та прагнення здобути високі результати.
 
– 2012 рік у Збройних Силах України визначено Роком фізичної підготовки і спорту. Приємно, що у вас є бажання та можливості зустріти його з честю, – підкреслив генерал-майор Сергій Наєв.
 
Він подякував кожному з переможців за здобуті результати, після чого вручив їм кубки та почесні грамоти.
 
Варто зазначити, що змагання з багатоборства військово-спортивного комплексу ознаменували початок Спартакіади 13-го армійського корпусу у цьому навчальному році. Згодом військовослужбовці матимуть змогу поборотися за першість у змаганнях з міні-футболу, волейболу, гирьового спорту, армспорту, стрільби зі штатної зброї та рукопашного бою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також