Закарпатські вогнеборці менше ніж за 20 хвилин загасили пожежу у будинку (ФОТО)

7
4

Повідомлення про пожежу рятувальники отримали вчора, 5 січня о 19:43 годині. Горів житловий будинок на вулиці Дружби у селі Малий Березний.

Як пише Управління ДСНС Закарпаття, власник помешкання знаходився вдома та імовірно курив, коли загорілося ліжко. Чоловік одразу ж вибіг надвір, де й чекав на прибуття пожежних підрозділів.

За викликом на місце події прибули два відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 19:58 вогнеборцям вдалося локалізувати загорання та ще через 4 хвилини, о 20:02, остаточно його ліквідували. Завдяки оперативності бійців ДСНС вогонь не поширився далі кімнати – він встиг знищити ліжко, а також пошкодити вікно й двері.

Причину виникнення пожежі та суму завданих збитків наразі встановлюють правоохоронні органи.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
РРР

Цікавий факт: хату погасили разом з дідом, а дві тачки не спромоглися. Жиромири, що з них взяти...

ВЗ
Вчений з Кропивача

Кропивацький Дослідницький Центр (КДЦ) виявив занадто малий рівень IQ серед мешканців Закарпаття. За для отримання права перебування на цій сторінці, яка з недавнього часу належить його Ясновельможності Пану Гетьману Йвану Гречці, вам треба пройти перевірку на якість за цією адресою https://kropyva.ch/b/res/199661.html . З повагою якісний представник КДЦ.

Б
Бандера

Цигани, Русь-Україна вас благословила, дала вам лікарні, школи, людські умови життя, а ви що? Тільки лаєте як пси на велику Україну. Хай живе кропивач!

Р
РРР

Я малим пацаном до дев'ятого поверху діставав і гасив пожежу за 5 хвилин. Знаю я ваші 20!

Читайте також