Закарпатські виші за тиждень вивісять рейтингові списки

21
1

Сьогодні відбулася одна із останніх нарад Приймальної комісії. На нинішньому засіданні говорили про хід надходження заяв та про оголошення рейтингових списків.

 

Отже, до Ужгородського національного університету станом на 25.07 подано 7 539 заяв. За вчорашній день було прийнято 111 документів на стаціонарну форму навчання і 24 – на заочну.
 
Вже сьогодні надійшло 50 електронних заяв. Андрій Андрійович Горват, відповідальний секретар Приймальної комісії, зазначив, що в останній тиждень вступної кампанії збільшилася кількість електронних заяв, коли люди уже можуть бачити більш-менш точну картину конкурсу і подавати документи до ще одного вишу.
 
А вже 1 серпня буде виголошено рейтингові списки, тож абітурієнти муситимуть прийняти остаточне рішення і подати оригінали документів. Докладніша інформація про місце та час виголошення рейтингових списків УжНУ буде оприлюднена пізніше.

Коментарі

ШЛ
Шарі Лоці

Скажіть шановні що це за елекронний вступ якщо на медичні спеціальності неможливо подати елекронні заяви(іх нема просто в перечні)

Читайте також