Закарпатські вже екс-регіонали збираються на таємне засідання у Берегові

7
6

Близько 14.00 Ігоря Свища та Івана Бушка наш кореспондент зустрів у Берегові, і вони прямували до будівлі Берегівської РДА.

На запитання, чи планується засідання вже колишніх та діючих членів закарпатського осередку Партії регіонів, прозвучала відповідь, що "ні". Однак до будівлі РДА продовжують стягуватися регіонали різного рівня.

Такж зауважимо, що вчора у Мукачеві на Духновича в офісі іншого нардепа-регіонала Михайла Ланя, який сьогодні також заявив про вихід з ПР, увесь вечір тривали збори.

До слова, на 15.00 збирається позачергове засідання Верховної Ради, і народні депутати, екс-члени Партії регіонів, мали би бути там, але схоже вони просто бояться їхати в Київ після останніх заяв.

Мукачево.net

Коментарі

7(
777 (оригінал)

Цілком погоджуюся з Читачем. Влучно сказав і по-темі. Немає їм віри. Народ каже: "Собака, яка зрадила господині, зрадить і господарю". Для суддів буде багато роботи і працюватимуть вони надзвичайно чесно, бо народ, який пройшов Майдан, зробить те, що не під силу десятку антикорупційних законів. Українці більше платити не будуть, а вимагатимуть справедливості всіма способами, що автоматично стануть законними.

З
Закарпатець

Тут лиш одне можна сказати. Закарпатці завжди відчувають добре! Якшо побігли - значить запахло смаженим! Ніде так швидко не повтікали як наші. О це так спритні. Треба їх на Олімпіаду відправити! За пару годин вся верхівка повтікала! О це так спритність! Забули Ледиду, але він їх дожене напевно!

Ч
читач

та це бидло вже пересрало і в них помінялася думка.гадам вірити не можна,бо вони нелюди і дбають лише особисто про себе.на хир їм ми з вами.треба від цієї мразі і падалі забрати все незаконно придбане майно і передати його у власність народу.ідіот-засранець микола якимець заради власної вигоди розігнав колектив типографії,яка відзначила 100 річчя свого існування.ресторани,бари та готелі для нього приносять більшу користь,бо бідолашна типографія прибутку не має.не вірте ригалам,бо вони великі брехуни та шахраї.обікрали народ,знущалися над ним,а зараз ледь не стали патріотами.

8
888

Страшно стало? Як красти будете?

Б
Берегово

Что ж вы не собрались после первых смертей на майдане, а Гайдош продолжал выступать на антимайдане, а Свищо еще вчера лаял майдан?

М
мешканець

Гнати гнид. давити

Читайте також