Закарпатські заробітчани можуть отримати субсидію, але за певних умов

16
5

Ситуацію з отриманням субсидій на житлово-комунальні послуги тих, хто працює за кордоном роз'яснив міністр соціальної політики України Андрій Рева.

За словами міністра, родини тих, хто працює за кордоном можуть претендувати на субсидію лише у тому випадку, якщо вони офіційно працевлаштовані або сплачують єдиний соціальний внесок до Пенсійного фонду.

Працюючи у країнах СНД, Балтії, Португалії, Чехії, Іспанії та Словаччині, з якими Україна склала договір у сфері соціального забезпечення, люди можуть претендувати на отримання субсидії.

— Тому, якщо такий громадянин сплачує ЄСВ за кордоном і підтверджує це документально, субсидію в Україні домогосподарство, в якому він зареєстрований, має право отримати на загальних умовах, — йдеться у повідомленні.

Разом з тим, втратити субсидію може той, хто пересилає додому в Україну гроші, які перевищують 50 тисяч гривень.

Дивіться також: На Закарпатті розпочалось полювання на роботодавців, які неофіційно влаштовують працівників

Коментарі

О
О

Гавран,плюс сделай им дороги,что б на евроведрах в сятки гоняли,а то перекроют дороги,дай ихним семьям пенсии и детские,сходи на войну и защити ихние дома,врачи,учителя,садики,накопай дамбы,а то их потопит-они классно устроились,нет что б тут порядок навести-умотали и субсидии им дай,а власть кто тут будет напрягать

Г
Гавран

Шикарно!Люди роблять на чужу державу,а туй їм най “лохи” скидувуться на газ,електрику...оби їм комфортно було!На зароботках?Субсидію не давати!

0
00

Перебачте у ПТУ раховати не учать

КЄ
когутич євген

100 проц....

В
Ваня

Яку дурню ви пишете хто там працює заробляє 1000 євро +- яка субсидія?

Читайте також