Закарпатські жінки на фотосесії: Кумедне відео від Крістіни Третяк (ВІДЕО)

8
12

Незабаром свято, і всі жінки будуть просити своїх хлопців та чоловіків сфотографувати їх біля ялинки. Але ж як і ялинки, всі жінки різні: нетерплячі, як чичка, фотомодель та інші.

Які бувають ще гляньте на черговому відео від закарпатської блогерки Крістіни Третяк:


Також пропонуємо інші відео від Крістіни Третяк:

Коментарі

1
12345

Провiнцiя-це не означае , що говiрка погана чи добра ! Говори якою хочеш мовою чи то говiркою, але щоб було смiшно, що би був присутнiй iнтилект у фiглях, а не ця дурня ! Яка дiвчина ( негарна) такi i жарти. Така правда...тому змирiться реальнiстю.

ДЧ
До читач

Ти по собі всіх не руняй.Ти тупа провінція,а ми Пудкарпатці,спокон вік центр Європи!Говірка у тя за перевалом в хліві,а в нас бисіда русинська!

Д
Дурдом

Відстой нашо таку дурню викладати дебільне відео ніпрошо!

Ч
читач

Крістіна, ти молодець! Не звертай уваги на ослоумні коменти. Ми і є провінція, саме така наша місцева говірка - цікава й колоритна, і в кожному місті і селі нашого краю трошки відрізняється. А ще голос за кадром має вдале ім*я - Володьо! Словом, ти молодчинка! Чекаємо від тебе нового короткометражу, бажано про жону,що дуже любить свого мацура Лойоша і любить го більше як свого Володю.

Ф
Фанат

Хороший, якісний гумор, не зважайте на тупу рагульню, який не вгодиш

А
Автобот

Сама Крістіна абсолютно нормальна, симпатна, нема питань, але, блін.......ну ви мене зрозуміли...

ЧД
Читач до Петра

І чому туй завідувати? Най ся не приказує.

(
(•_•)

Пiдтримую петра...розвивайся та рости . Вже скоро прийде той час, коли ваш малесенький мозочок розвинеться до таких меж , що ви зможете вивчити букварик , навчитесь читати, думати... але ви не зможете в майбутньому зрозумiти, який нiкчемний ,гумористичний продукт робить ця крiстiна-маладец !! Гумор для даунiв ! Провiнцiя -одним словом ....!

П
Петро

Крістіна! Думаю ти читаєш коменти. Ти молодчинка , погані відгуки пишуть лиш завистники , або той сорт людей яким ніколи не вгодиш. Твори й надалі , розвивався , рости .

Я
Ялинка

Кажется і не мала а така глупа. В голові ноль розуму

Р
ренгенолог

нормальна баба

А
Автобот

Так ми діду !......

Читайте також