Закарпатській міліції заборонили брати участь у врученні повісток

3
11

Після тижня "нововведення", як назвали це в обласному МВС, яке полягало у врученні повісток на постах ДАІ та кордоні, коли працівникам військоматів допомагали правоохоронців, "схему" прикрили.

Як не парадоксально, але зробив це міністр МВС Арсен Аваков. За його словами, коли вручають повістки закарпатським контрабандистам або ганяються за людьми, то це називається «дебілізація».

"Дал категорическое требование милиции не участвовать в "облавах военкомов". Более того реагировать на обращения по проверке имеющих место незаконных действий отдельных горе-военкомов", - повідоми Аваков на власній сторінці у соцмережі.

Про особливості мобілізації на Закарпатті та "чітку координацію" дій різних гілок влади, читайте у публікації Абсурди мобілізації: міністр Аваков пішов проти підлеглого Князєва і губернатора Москаля

Коментарі

1
113

Як сьогодні ситуація у вароші? Де роздають і хто?

S
Sparko

До читача Де ти побачив слово "ДОКУМЕНТ"?

Ч
Читач

Він рохпорядження часом не у фейсбуку написав? Тим "документом" можна дупу підтерти!

Ж
Женька

Який симпатичний міліціштик зліва на фото, дуже гарний.

1
112

ta kogo biljshe - mysoriv z vojenkomamu chu nas? Mu sho skotuna bo na nas safari ystrajyvatu???

БП
брат пасульова

пудказуву безплатно воєнкомам та москальови-ПЕРЕПОЗЕРАЙТЕ СПИСКИ ,ТАК ЗВАНИХ ЗАГОНІВ САМООБОРОНИ. Там попрятали всіх,кого треба-сільські голови-своїх родичу,брату,свату. Голови адміністрацій-Всіх своїх "жополизу" та "кошельку". Списки є в воєнкоматах. ШТО? СЛАБО?

П
Пасульов

Пудказуву безплатно ко буде боротися проти повісток тот на виборах виграть

Ж
Жирік

Цей бардак є логічним наслідком єврогеймайдауну.

В
вася

Дійсно у мене знайомий працює в Мукачівському МВ, і сьогодні ходив вручав з військовими повістки

L
Legrand

Мукачево.нет, у вас э офіційни коментарі з міліції стосовно цього чи ви просто переписали свою вчорашню статтю? Якраз сьогодні по місту і ходили (може і тепер ходять) зондер-команди військоматників та міліції виписуючи повістки всім підряд хто впав у око... Сафарі продовжувалося щє сьогодні. Будь-ласка, дайте більш повну інформацію а бажано і офіційний коментар міліції.

І
інкогніто

а де коменти?

Читайте також