Закарпатській ОДТРК не сподобалися агітаційні відеофільми Гриценка і Тимошенко

24
0

Телекомпаніям не рекомендують пускати в ефір агітаційний відеофільм Юлії Тимошенко "Не обирай ганьбу! Обирай Україну!"

Як повідомили у прес-службі Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, протягом останнього місяця Незалежна експертна рада з питань діяльності ЗМІ розглянула 2 запити та ухвалила відповідні рішення. Перший із них надійшов від Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії щодо агітаційного відеофільму Анатолія Гриценка "Ворог їхньої держави". Незалежна експертна рада дійшла висновку, що зазначений фільм не має ознак порушення Закону "Про вибори Президента України".

Другий запит надійшов від телерадіокомпаній "НБМ", "Експрес-Інформ" („5 канал”) та Закарпатської ОДТРК щодо агітаційного відеофільму Юлії Тимошенко "Не обирай ганьбу! Обирай Україну!". Незалежна експертна рада виявила у ньому ознаки порушення Закону "Про вибори Президента України" та рекомендувала телерадіоорганізаціям утриматися від його трансляції в ефірі.

Голова Незалежної експертної ради з питань діяльності ЗМІ Т.Котюжинська повідомила, що на розгляді Незалежної експертної ради з питань діяльності ЗМІ є ще один запит – щодо агітаційних відеофільму та аудіоролика Віктора Януковича. Експертне рішення щодо цього запиту буде ухвалене найближчим часом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також