Закарпатського міліціонера затримали при збуті наркотиків

6
3

14 жовтня прокуратурою Закарпатської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.364 КК України, стосовно інспектора ДПС УДАІ УМВС України у Закарпатській області, 26-річного старшого лейтенанта міліції Р., який займався активним збутом наркотичних засобів на території міста Хуста та Хустського району.

Встановлено, що 14 жовтня близько 19 години, знаходячись у  одному з готельно-ресторанних комплексів міста  Хуста, правоохоронець передав 5 грам порошкоподібної речовини, схожої на наркотичну громадянину, отримавши від нього 600 доларів США, після чого був викритий працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з працівниками відділу сектору внутрішньої безпеки ВВБ в Закарпатській області ДВБ МВС України.

Працівника міліції затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового  розслідування, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області
 

Коментарі

І
Івась

Паскуда! Скільки людських доль покалівчив цими наркотиками? Так би його дітей на ту нещасну іглу підсадили, знав би по чому пуд хліба.

7
777

Як не повірити словам журналістки Тетяни Коробової, в котрої одна з статей починалася зі слів: "Как правильнее написать- все менты наркоторговцы, или все наркоторговцы-менты."

6
666

Молодец, пацан. Вся Закарпатська міліція цим займається!

Читайте також