Закарпатського митника, що попався на хабарі у $500, судитимуть

11
6

Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Слідчим в особливо важливих справах слідчого відділу прокуратури Закарпастької області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно головного інспектора митного посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів щодо одержання ним 500 доларів США неправомірної вигоди.

Вказаного посадовця 20 січня поточного року було затримано працівниками прокуратури Закарпатської області, спільно з співробітниками УСБУ в області, на митному посту при одержанні 500 доларів США неправомірної вигоди, які він вимагав від автоперевізника за  ввезення в Україну з Угорщини товару без митного оформлення. 

Відтак, прокуратурою Закарпатської області було оголошено митнику про підозру у одержанні неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди за ч. 3 ст. 368 КК України.

Коментарі

5
555

там треба почти вшитких судити незнаю коли уже доних доберуться.

1
111

А хто бере 50000 тися баксу в місяць того не мож взяти, бо він ся ділить. Треба ламати систему дельожки ві простих шо беруть до самого великого начальства. А як поламаєш кіть всі інформатори прикормлені із тої самої кормушки і говорять лиш то шо треба босу.

КС
колишній СБУшник

Сам работал до пенсии в отделе "К" Закарпасткого УСБУ. Меня "ушли" за то, что не хотел подобными "ДЕЛАМИ" заниматься. Всё очень просто, если ты обслуживаеш таможню, то должен принолсить в зубах лаве своему непосредственному начальнику, а он на ЦЕНТР - Главное Управление "К" (СБУ в СБУ). Не хочешь или крысишь, то тебе кабздец. Я не заходел, мену убрали, даже не дали дослужить до пенсии. А насчёт таможни, так она НИХЕРА без дозволу КАШНИКОВ НЕ ДЕЛАЕТ, самовольные схемы исключенны, всё под контролем СБУ, т.к. сразу за самоинициативу "ЗАКРОЮТ" (компра на всех таможников есть, известны все схемы т её участники) P.S. а этот таможник попросту "НЕ вписался" в схему, вот его и слили СБУшникам, как строптивого. А те заодно и паказатель сделали.

$
$$

Всех взяточников сажать а вы скажите а чем семю кормить но идти на роботу понимая что будешь зарабатывать взятками это правильно и жаловаться что могут посадить потому что воруют все а мне не повезло за руку споймали.

1
11111

Нормальний він чувак був,підставили гарненько,повірте там справи вірішуються зовсім на іншому рівні,а хто заважає того прибирають...Система гнила повністю і нема кого класти на ці міста бо всі вони однакові...

ПС
Продажний суддя

Я вже гроші взяв, правда більше, ніж задокументований хабар, але рішення прийнято - 2 роки умовно і без конфіскації майна, бо нема шо конфіскувати - все на мамі, тещі. Ви ще вірите в правосуддя? Вам не шкода часу і сил писати такі тупі новини?

Читайте також