Закарпатського нардепа Владіслава Поляка можуть позбавити мандата за "кнопкодавство" (ВІДЕО)

11
6

Про це в коментарі каналу ТСН повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що вперше в історії України закарпатському нардепу Владіславу Поляку оголосили підозру за кнопкодавство.

Відео із кримінальним вчинком народного обранця із Закарпаття опублікував Рух Чесно. Тоді Поляк голосував за іншого закарпатського депутата з групи "Довіра" Василя Петьовки.

За словами Разумкова, якщо суд визнає Владислава Поляка винним, він може "фактично-автоматично перестати бути народним депутатом".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ю
Ю

Час у нас у округах класти такі дошки "вони позорять наш округ такий то". В ужгороді би боли фото рати, шуфрика, у сваляві блюк, і.д. при сьому обовязково указовати за шо. Наприклад рата за 4-ри роки поміняв 7 партій,...іт.д.

K
Killer

Всіх позбавити і розстрілятт

J
Jaroslav

Ї х всіх треба звідти гнати поганою мітлою лиш позорять Закарпаття там ще є такі персони як Лаба і Кривошеев

С
Скромність

Ось хлопам з Довіри і дали 3 міністрів, голів ОДА і Митницю.....яких хотіли собі за голоси для СН.....ну так пліткують в естеблішменті місцевому....скромніше треба бути, і не будуть матеріали кримінального провадження , яким більше року з шухляди ОГП підніматись і підозра вручатись....протверезіли? Якщо ні, далі буде....в шухляді не одна папка....

F
forgi

та то шлімфорц

Ш
Шерегі

Возьму сього пса Поляка до себе цігаретлики носити. По 50$ за ходку плачу верблюдам своїм

Читайте також