Закарпатського суддю, який взяв 15 тис хабара, посадили на 5 років

7
12

Таке рішення винесла колегія суддів Вищого антикорупційного суду.

Як йдеться у повідомленні Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, ВАКС визнав винуватим суддю у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років із позбавленням права обіймати посаду судді на строк 3 роки з конфіскацією всього належного йому на праві власності майна.

"Щодо призначення додаткового покарання у виді позбавлення права обіймати посаду судді, суд виходив з того, що обвинувачений вчинив відповідний злочин саме за такою посадою з використанням відповідного службового становища, а тому додаткове покарання призначене на максимально можливий строк", - йдеться у повідомленні прес-служби ВАКС.

Запобіжний захід у виді застави у розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 168 160 гривень, залишено без змін до набрання вироком законної сили.

Нагадаємо, що суддя Міжгірського райсуду вимагав та одержав 15 тис. грн за ухвалення рішення на користь позивача у цивільній справі про стягнення суми боргу за невиконані роботи. Суддю було викрито одразу після отримання всієї суми неправомірної вигоди.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Л
Ласло

Та ніхто сидіти не буде.Показово впаяли пятьорку за то,що мало брав за справу і опозорив весь суддівський клан.

І
Іван

Всі притензії до податкової! Киби вони роботу свою робили то небуло срачу! В аптеках та і всюди тритина товару підробок! Бюджетні кошти крадуть де лиш мож всюди, люди з нічого багатіуть! Киби не митники жили би як пси! І будинки не будувались і область булаб занедбана ги помої!

І
Іван

Цигане,пак построй си таможню у таборі,та най ти митники там помагавут жити)..Ану киш скоро склянки збирати попуд моста, ко за тя буде твою роботу робити)

Ц
Циган

Митники нам помагають комусь зикономити, комусь якісну продукціб а не підробку купити а багато кому копійку в дом заробити, бо всі рлитку і на держ соужбі робити неможуть!!! Якщо я правильно розумію тепер всі вироки данного персонажа можна оскаржити і вимагати передивитися його усі справи та вироки? За чії кошти?

У
ура!

нарешті! хто наступний? можна митників включити в список?

С
Суддя

Да здравствует самый гуманный суд в Украине!!!

P
Petya

Що лем одного посадили ? А остальних коли ?

С
Стрина

Вообще го не шкода пса вонячого! Най сидить псюк

І
Іван

тай добре,одним чмирьом менше..

М
Медведев

Что ж вы, бл@ди, так хреново работаете?

В
Виборець

Показуха. Просто не потрібний.

І
Іван

Тепер всі його попередні судебні справи можна оскаржити і подати на перегляд! І все буде платитись з наших кешень!

Читайте також