Закарпатському митнику, який не взяв 2 тис хабара, дадуть премію (ФОТО)

15
13

Українець, який перетинав пункт пропуску "Тиса" намагався вирішити питання щодо перевезення без сплати митних платежів товари (миючі засоби, пральний порошк) у кількості, що перевищує неоподатковану норму.

Як зазначають митники, згодом буде вирішено питання, щодо притягнення до кримінальної відповідальності передбаченої статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Начальник Закарпатської митниці вирішив преміювати свого працівника за те, що той відмовився брати хабар.

— Цього працівника буде премійовано, адже він не просто відмовився від неправомірної винагороди, він на власному прикладі продемонстрував, що митник може чесно виконувати свою роботу і працювати на благо держави, в такі дії мають заохочуватись, - зазначає Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митиниці ДФС.

Коментарі

6
666

Жона із хижі його вижене із цією премією:)

Л
Ласло

Душусь від сміху..На кого,цікаво,розрахована та топ-новина про" чесного" цольника?Ви,шо,всіх нас тримаєте за дурнів? Кінець року,треба показники по "чесності",самі"чесні" організували клоунаду і прозвітувались Насірову.А як брали,так і далі беруть і вимагають.

Д5
до 555

його не посадять, бо гроші були у собачій будці,слідство розглядає версію що гроші брав пес

Z
zoltan

Памятник ему у Деци у нотаря :)

5
555

ви липше скажить чи посадили того кинолога що зловили його на хабари.чи переведуть йог на другу митнецьу як робили из другими.апшая з кпп ужгород тоже непосадили зато што пустив машину з наркотою у словакию а перевели на тису тепер вин там.

Л
Ласло

хах, не взяв, бо то для нього не гроші. Лишив чоловікови на жвачки))))

НН
но нє?

каже начальник на інструктажі: у нас нема показників по хабарях, із прес служби телефонували, треба щоб до кінця зміни був результата

О
Олександр

ДО Мадярки... Я колбасу не вожу, Хіба їй свою дам ;-)

М
Мадярка

до Олександр ти случайно не про сiлiконову пишеш, замiсть 400 гр мiгбось iй предложити 200 грам колбаси

ГР
Грубінка Роман Іванович

Вже людей зовсім за ідіотів держать..Чесноє слово..Позорище..

О
Олександр

Підіть провірте В Ужгороді - Вишне немецке чи там не візьмуть хабаря, там одна с ..ка бере по тисячу гривнів з буса який везе заробітчан додому, то у неї такса така, а у молодняка який там поставили... 20 річних соплячок 400 гривень. зазвідайте любого таксиста.

ГР
Грубінка Роман Іванович

Хай спочатку підуть до "найчеснішого митника" додому.Побачуть як живе неборак на одну зарплату.На якій машині возиться його люба дружина та діточки.А пак най ордена дають з преміями вмісті.Такого лицемірства вже неможливо терпіти.

П
Правда

ну хто, хто ще вірить у казки про чесного митника. не взяв бо мало давав, або просто не взяв від незнайомого бо налякався. чому все відбувається у світлі останніх подій, чому цей митник три роки тому назад не відмовлявся від хабара? дивіться пане началнику, щоб цей ваш заслужений митник завтра не попався на чомусь! дуже вже "дуто" виглядить

Читайте також