Закарпатському прикордоннику, який втік до Москви, оголосили підозру

33
5

Начальника групи моніторингу обстановки відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» Руслана Сировия підозрюють у дезертирстві та державній зраді.

Як повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, прикордонник Руслан Сировий разом з ухилянтами нещодавно незаконно перетнув кордон з Угорщиною. Згодом виявилось, що він перебуває у Москві та тривалий час є агентом кремлівських спецслужб.

Встановлено, що уродженець Луганська прибув на службу у Закарпатську область у червні 2022 року, проте доступу до секретних документів, чи інформації з обмеженим доступом не мав. Відтак, витік секретної інформації через нього не підтвердився.

Наразі старшому лейтенанту повідомлено про підозру за фактом дезертирства, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 408 КК України). Також готується повідомлення про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
закарпатець

таких виродженців ,повно ,і не тільки з луг@ндона ,своїх сеп@рів повно ,хай сбу закарпатські групи у фейсбуці передивиться ,там їх пруд пруди

ДН
До нижнього

Безпека сидить в ресторані "Три дуба" і бухає до свинства .

Д2
До 20:22

Там таких вирожденців може купка бути. Безпека, нумо не дрімати! Успіхів

УЛ
Уродженець Луганська

Там ще треба поглядати - точно найдуться уродженці.

З
Закарпатець

гнида! горіти в пеклі зраднику!

Читайте також