Закарпатському серійному крадієві магазинів косметики загрожує до 8 років в'язниці

9
4

Правоохоронці викрили 25-річного чоловіка після серії крадіжок з магазинів косметики в обласному центрі Закарпаття.

В поліції Закарпаття розповідають, що під час розслідування фактів серії крадіжок стали з магазинів, які спеціалізуються на продажі косметики, засобів для догляду та гігієни, правоохоронцям вдалося встановити особу ймовірного крадія.

Зловмисником виявився раніше судимий 25-річний ужгородець, якого викрили за записами з камер відеоспостереження, хоча чоловік намагався не потрапляти в об’єктив під час вчинення злочинів.

За фактами крадіжок поліція розпочала провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Наразі правоохоронці направили матеріали справи до суду. За скоєне 25-річному чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді чоловік вкрав з аптеки косметики на 2 тисячі гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

З
Знакомая

Этот парень добровольно пошёл защищает Украину уже два месяца! И ни какой он не вор,а тем более не серийный,ну бес попутал парня,с кем не бывает,но хороший человек и герой! Полиция показатели делает на таких ,а такие как выше коментаторы от нечего делать-им помогает,шлиб на войну лучше,если занятся не чем. А полиция бы научилась ловить настоящих преступников,а не бедолаг солдатов!

Б
Бачі

Се українець?

У
Україна

Домашній арешт ? Мабуть ще й вночі ...з 20:00 до 7:00 ??? Ідіоти !

Т
Троцкій

Пацан просто любить файно напахнятися. А бабла не має.

Читайте також