Закарпатську міліцію перевірятимуть

5
0

Опери міністра МВС

"Від наших колег – правоохоронних органів – отримана інформація, що сьогодні Закарпаття – один з найбільш криміналізованих регіонів. Також була названа цифра: там діють 27 організованих злочинних угруповань", — про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Василь Цушко 5 квітня під час доповіді у Верховній Раді України про стан боротьби зі злочинністю та заходи з забезпечення громадського порядку у державі.

Зокрема, відповідаючи на прохання народного депутата України В.Матвєєва прокоментувати телеграму міського голови м.Ужгорода С.Ратушняка — "Міськвідділ міліції не втручається в беззаконні дії по перешкоджанню виконанню рішень суду та міської влади. В приватних бесідах підприємці і державні службовці не приховують, що ініціатива саботажу законних дій органів державної влади та місцевого самоврядування надходить від Балоги", — міністр поінформував народних депутатів, що у Закарпатті почала роботу створена за його розпорядженням оперативна група, про результати роботи якої буде повідомлено найближчим часом. "Незалежно від прізвищ, ми будемо діяти за законом і, впевнений, наведемо там лад", — наголосив В.Цушко.

Міністр внутрішніх справ повідомив, що аналогічні оперативні групи працюють в Київській, Донецькій, Дніпропетровській областях та у місті Києві.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також