Закарпатську пенсіонерку обікрали "продавці меду"

21
1

Чого тільки не придумують окремі зловмисники, аби обманом проникнути у чужі оселі, переслідуючи корисливі цілі. Найчастіше жертвами таких спритників стають діти або пенсіонери, оскільки вони найбільше вірять у різні баєчки.

Кількох місцевих смаглявців 79-річна мукачівська пенсіонерка нібито знала з вигляду. Тому й сміливо відчинила двері, коли вони нещодавно постукали в її оселю. Гості пропонували купити недорого натуральний мед. Доки одні відволікали увагу старенької, інші встигли відшукати потаємний сховок і викрасти звідти 100 доларів США та 1200 гривень. Пенсіонерка виявила крадіжку лише тоді, коли за смаглявими гостями і слід прохолов. Не гаючи часу, вона подалася у міліцію. Одну із злодійок, якою виявилася 20-річна жителька сусіднього до Мукачева села, невдовзі затримали, речові докази вилучили.

Коментарі

ZA
Zitterbake Alf.

Пускати в хижу циганок-се треба бути 79-річним маразматиком! Най вибачить мені пенсіонерка, айбо ыншак не мош уповісти. Нич не уповілисьти за якість циганського меду. У циган мед дуже високої якості, у них на телеках самі продвинуті пасіки! Ушиткі люде стоять у черзі, абих купити у циган самий пахнячий натуральний липовий мед!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також