Закарпатських чоловіків чекають у військоматах (ВІДЕО)

15
6

З 1 квітня в Україні розпочинається кампанія призову на строкову військову службу. Триватиме вона два місяці, а термін проходження служби збільшили до півтора року. На Закарпатті до лав Збройних Сил України мають призвати 16 тисяч чоловіків.

16 тисяч закарпатських юнаків підлягають весняному прИзову на строкову військову службу. Військові комісаріати краю вже готуються до майбутнього прИзову, який розпочнеться з 1 квітня.

Однак, як зазначили на зборах, явка призовників в області досить низька. На сьогодні у військові комісаріати з’явились та пройшли медичну комісію більше двох тисяч чоловік. Велика кількість не прийшли до військомату, що у свою чергу спонукає діяти органи внутрішніх справ.

За новим законом тепер на строкову військову службу будуть призивати чоловіків до 27 років. Але згідно з  указом Президента про проведення чергового прИзову юнаки 18 та 19 років можуть скористатися своїм конституційним правом, написавши відповідну заяву.

Ті ж, кому 15 січня вже виповнилось 25 років, мають право за власним бажанням написати заяву про повернення їх на облік призовників, щоб вони могли бути прИзвані на службу. Сама ж строкова військова служба триватиме півтора року.  І як наголошують в обласному військоматі, строковиків залучати до проведення АТО на Сході України не будуть. Цей процес урегульований згідно  з Указом Президента України.

М-Студіо

Коментарі

Ж
Женька

Бо всі чоловіки мають служити!А не відкошувати!

В
Воєнкому

Призивати тих хто не служив ,а прятався у інститутах,косарів і мажориків всяких най державі борг віддідуть і докажуть шо мужики а не пин......оси

В
всіх

Всіх на строчку хто не служив а потом в АТО

5
555

підуть, підуть.Сини наших депутатів і влади покажуть приклад

1
1

За нашу СРАНУ УКРАЇНУ треба іти у військомат,.... щоб начистити рило воєнкому. Я увижу, який дебіл сам піде.... СРАНА УКРАЇНА!!!!!

К
Костя

та і будуть чекати. Не знаю який дебіл піде...

Читайте також