Закарпатських дільничних привітали зі святом

3
0

18 червня в системі органів внутрішніх справ дільничні відзначали своє професійне свято. З цієї нагоди цей підрозділ зібрався у приміщенні клубу ГУМВС.

Привітати «шерифів» прийшли заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло, начальник по взаємодії з правоохоронинми органами Василь Маковський, в.о. начальника ГУМВС полковник міліції полковник Василь Буковчаник, заступник начальника ГУМВС полковник Юрій Марковський голова ради ветеранів Петро Бронтерюк та інші.

Із вступним словом до присутніх у залі звернувся Василь Буковчаник, котрий відзначив значну роль дільничних інспекторів у наведенні правопорядку в державі. Адже саме дільничні розглядають 70 відсотків заяв громадян, котрі звертаються по допомогу. Тому від рівня професіоналізму, уміння працювати з людьми й залежить кінцевий результат. У своєму привітанні Юрій Марковський відзначив, що дільничні інспектори, по суті, найтісніше взаємодіють з населенням, отож, як зазначив полковник, у селі найбільший авторитет мають священик, лікар та дільничний. З боку МВС сьогодні приділяється велика увага матеріально-технічного забезпечення міліції, зокрема, дільничних інспекторів. Адже цей фактор значною мірою впливає і на якість роботи. Юрій Марковський з приємністю відзначив громадське формування «Крук» у Рахові, котре є найактивнішим помічником дільничного у нашому краї. До слова, днями з Міністерства внутрішніх справ приїжджали представники вивчати та переймати передовий досвід цього формування.

Крім цього присутніх вітали голова ветеранської організації полковник у відставці Петро Бронтерюк. Після теплих слів на адресу «шерифів» Василь Маковський, Андрій Сербайло вручили Грамоти та дипломи кращим дільничним. Найкращим дільничним інспекторам області в.о. начальника ГУМВС Василь Буковчаник вручив відзнаки 1-го та 2-го ступеня, Почесні грамоти, грошові нагороди. Не забули присутні й про ветеранів: Василя Ребрея, Івана Левкулича, Петра Буца, Івана Лендєла, котрим також вручили відзнаки МВС та грошові премії. Всього ж у клубі ГУМВС різноманітні заохочення отримали кілька десятків (всього 35) дільничних інспекторів міліції.

До слова, гарний подарунок до професійного свята зробив для «шерифів» і радник начальника ГУМВС Віктор Отовчиць, за інціативою якого домовлено про пільгове кредитування для будівництва житла дільничним інспекторам, котрі проживають у сільській місцевості.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також