Закарпатських гравців Karpatalja, які перемогли на сепаратистському чемпіонаті світу, довічно дискваліфікували

17
14

Як інформує Укрінформ, відповідне рішення ухвалив Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України. Згідно з ним 14-м громадянам України, які грали за команду Karpatalja, заборонено здійснювати будь яку діяльність пов’язану з футболом.

– Участь зазначеної команди в так званому чемпіонаті невизнаних держав – турнірі ConIFA World Football Cup – негативно відбилося на авторитеті та іміджі Федерації футболу України. Тому за поведінку, яка шкодить репутації футболу та ФФУ, дисциплінарним комітетом прийнято рішення про довічну дискваліфікацію українських гравців футбольної команди Karpatalja, – пояснив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Зауважимо, що так званий чемпіонат світу невизнаних країн та територій було проведено цього літа в Лондоні.

Коментарі

Ф
Фотьбол

Нижньоворітцю,Та што доброє мош повісти за Вукраїну?Я ти вже писав,лем у нас “свобода” та удалили:“Лем красти,запріщати,плюндрувати,прозиватися і вшановувати-портфоліо Вукраїни!”

К
Кот

Закарпатці влупили Динамо і Спартак... Ха-ха-ха-ха. Ржу-німагу... Алкаш прокинувся і йому привідолся, ха-ха-ха

Н
Нижньоворітець

Фотьбол, чому на Закарпатті, якшо кажеш за Угорщину щось добре то все гаразд, а як українець за Україну хоче добре шось вповісти то треба го згноїти? Нияк їм не годен тото поняти.

1
17

Які рад. часи. ? Совок ти. У твої часи спартак і динамо закарпатці влупили. Читай історію. То не укр. Футболісти були.

Х
Ханига

Мова про купку тих, хто грав на тому "недочемпіонаті". А про закарпатських футболістів нічого поганого сказати не можу, лише добре. Ще з радянських часів там виросло багато класних гравців. І зараз вони запалюють і в "Динамо" і в "Зорі" і в інших клубах.

Х
Ханигови

Ти купка.... Закарпатців все славилися і в футболі. Будуть грати в словакії, мадярщині...

МП
місний пока

немудро дуже тупо зло лем зло родить

Х
Ханига

Та кому вони треба? Звичайні аматори, які на професійному рівні не досягли жодних результатів. Нічого шум піднімати через цю купку.

БФ
Беца-видатний футболяр

Які вони там в гузицю "спортсмени", звичайні бариги та НЕВДАХИ, яких ніхто до себе не бере бо вони повні бездарі. Амбіції зашкалюють а техніки "0".

Н
Норби

половина цієї команди щодня їздить через "Лужанку" на збори в Мадярщину.

І
Іштван

Спорт поза політикою.Вони прославили Закарпаття, тепер у світі знають, що у нас є хороші футболісти. А від тепер, славу будуть приносити іншим державам.

Н
Нижньоворітець

мадяри розуміють дише мову ультиматумів і сили, такі ж імперіалісти як і москалі, тільки реалізувати свої прагнення не мають потенціалу. Лайк за покарання- я так і думав що їм того не спустять.

В
Верховинець

Чому адміни не видаляють антиукраїнські коменти? Чому я не дозволяю собі ображати братів наших угорців на начебто українському сайті. А бачу таку неповагу до моєї країни?

О
Олексій

Не довічно, а тільки до виборів. Після виборів усю цю кучку виродків будуть гнати в три шиї.

Читайте також