Закарпатських підприємців "доїть" шахрайка, видаючи себе за податківця

6
1

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України інформує про можливі шахрайські дії невстановленої особи стосовно суб’єктів підприємницької діяльності.

Зокрема, невідома жінка видає себе за співробітника податкової служби та за непроведення перевірки дотримання вимог податкового законодавства вимагає грошові кошти від працівників або керівників торгових закладів.

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України доводить зазначену інформацію до суб’єктів господарювання для запобіган¬ня можливих шахрайських дій з боку вищевказаної особи. У випадку ж отримання таких звернень необхідно негайно повідомляти за номером телефону 102.

Звертаємо увагу всіх керівників та суб’єктів господарювання Закарпатської області, що у Державній податковій службі України запроваджено єдиний телефонний номер 0 800 501 007, за яким можна повідомити інформацію про неправомірні дії працівників податкової служби, а також отримати консультації з питань оподаткування.

Коментарі

Г
гость

неужели кто-то думает, что наши люди столь наивны и безграмотны и не просят предъявить удостоверение сотрудника налоговой при потытке кого-то както "проверять" ? Чушь !

Читайте також