Закарпатських податківців вчили стріляти та надавати медичну допомогу

7
0

Сьогодні для працівників Ужгородської об’єднаної державної податкової інспекції та Ужгородської районної державної адміністрації були проведені об’єктові тренування з цивільної оборони.

Захід пройшов з метою забезпечення техногенно – екологічної безпеки, захисту персоналу і територій Ужгородської ОДПІ, а також запобігання надзвичайним ситуаціям і реагування на них.

Фахівці Управління ДСНС України у Закарпатській області розповіли про правила пожежної безпеки, засоби та способи гасіння пожеж, нагадали які дії необхідно вчиняти у надзвичайних ситуаціях техногенного та природного характеру. Крім цього, учасників об’єктового тренування навчили як правильно надавати першу медичну допомогу, показали як виявити та захиститися від радіації і токсичних речовин.

Також спеціалісти аварійно – рятувального загону продемонстрували технічні засоби, які використовуються у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та різні види стрілецької зброї, пише Ужгородська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також