Закарпатських студентів запрошують на табір до Дебрецену

6
0

Студентська туристична організація «StudLifeTime», створена на базі кафедри туризму Ужгородського національного університету та за підтримки Туристично-інформаційного центру Закарпаття для популяризації студентських подорожей та розвитку молодіжного туризму, пропонує Вашій увазі студентський табір у м. Дебрецен (Угорщина).

Ставши його учасником, можна чудово провести час у компанії інших українських студентів на території відмінного туристичного комплексу в відомій рекреаційній зоні Угорщини. Табір проходитиме на території комплексу "Dorcas Center and Camping" у лісовій місцевості за 6 км від другого за величиною міста Угорщини - Дебрецена, з 25 липня до 1 серпня 2010 року (8 днів, 7 ночей).

Вартість участі у таборі, проживання (у 4-місних будиночках), триразового харчування та дороги від Ужгорода до Дебрецена й назад становить 175 євро. Крім цього заплановано екскурсії до містечка Хайдусобосло, де знаходиться один з найбільших аквапарків Європи, та по місту Дебрецен за окрему плату.

Кінцевий термін подання заявки - 15 липня 2010 року. Якщо Шенгенська віза відсутня, просимо зареєструватись раніше для вчасного її оформлення.

За детальнішою інформацією та аплікаційною формою звертайтесь за електронною адресою StudLifeTime@gmail.com з поміткою "Табір".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також