Закарпатським екстремалам увімкнули зелене світло

5
1

Цікава акція в підтримку розвитку екстремального спорту стартувала в Україні, і пройде зокрема в Ужгороді.

Компанія «4 WATER» з 1 грудня 2011 року відкрила фонд допомоги молоді та спорту, в який перераховуватиметься 20% від усього отриманого фірмою прибутку.

Зібрані кошти підуть на закупівлю комплекту обладнання для занять екстремальним спортом. У комплект обладнання буде входити розбірна розгінна гірка (з універсальним покриттям підходящим для заняття гірськолижними видами спорту і літніми видами спорту), розбірний радіусний виліт, пандус, що з'єднує розгінну гірку і виліт, електрогенератор, повітряний нагнітач, і звичайно подушка Big Air Bag.

Обладнання підходить для занять багатьма видами спорту, наприклад такими як екстремальний велоспорт (BMX і MTB), скейтбординг, маунтінбордінг та інші види спорту. Дане обладнання скорочує травматичність спортсменів практично до нуля, і дозволяє без хвилювання за життя і здоров'я тренувати складні і видовищні трюки.

Після придбання обладнання, воно відправиться в турне по містах України. Дане турне буде повторяться щороку, а на постійній основі подушка буде дислокуватися в Києві в різних районах міста.

Перші одинадцять міст (Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Київ, Дніпропетровськ, Маріуполь, Сімферополь, Харків, Нікополь, Кишенів) були офіційно включені в план турне проекту з 24 січня.  Іншим бажаючим містам слід подати заяву на приїзд проекту у ваше місто.

Коментарі

Е
екстрімал

А коли буде турне в Ужгороді? Як узнати?

Читайте також