Закарпатським посадовцям і "Єврокару" вдалося домовитися

9
1

Про це повідомили представники підприємства. У четвер, 21 червня, за участі очільника області Олександра Ледиди відбулась зустріч голови наглядової ради ПрАТ «Єврокар» з головним податківцем краю Василем Іванчо та прокурором області Анатолієм Петрунею.

 

   Нагадаємо, 6 червня на виконання доручення Президента в облдержадміністрації відбулась нарада, присвячена взаємодії бізнесу, правоохоронців та контролюючих органів. Зокрема, генеральний директор ПрАТ «Єврокар» Олексій Ягічев порушив питання надмірної кількості перевірок підприємства з боку правоохоронців та податківців. Він зазначив: це значно ускладнює роботу заводу.

   Відтак, мета сьогоднішньої зустрічі - налагодити діалог між сторонами, вирішити проблемні питання. Учасники зустрічі домовились спрямувати подальшу співпрацю на пошук конструктивних рішень.

   Довідково:19 травня 2011 року, урамках робочої поїздки на Закарпаття Президент України Віктор Янукович відвідав приватне акціонерне товариство «Єврокар» (с. Соломоново, Ужгородський р-н).  Глава держави наголосив на важливості створення сприятливих умов для роботи інвесторів у державі, зокрема, для розвитку автомобілебудування. 

Коментарі

К
Кароліна

Щеб пак! Якби не знайшли компромісу, то це би була подія світового масштабу ( маю на увазі попередні публікації, що через тиск прокуратури та фіскальних органів, Єврокар може звернути своє виробництво).Це точно почався би страйк працівників, які отримують тут достойну зарплату та годують свої сім"ї.В Україну і так інвестори не вкладають інвестиції,навпаки звертають виробництво та тікають від нестабільної економічної політики нашої держави.Тому керівництво краю та держави добре розміркувало чим це все може закінчитися...Тому здоровий глузд має перемагати, а не свавілля та тиск правоохоронних і фіскальних органів, що є невід"ємною рисою та показником їх роботи.

Читайте також