Закарпатським рятувальникам висловили подяку

14
0

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк підписав листи-подяки на адреси голів Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, Львівської ОДА Василя Горбаля та Хмельницької ОДА Василя Ядухи – «за самовіддану роботу рятувальників, котрі пліч-о-пліч з івано-франківськими рятувальниками працювали над ліквідацією наслідків стихії, що вирувала на Прикарпатті у першій декаді липня». Про це повідомили 15 липня у прес-службі ОДА.

«Мужність та самовідданість у професії рятувальника тісно пов’язані з благородством і милосердям, добротою і людяністю, які сповна проявляються під час допомоги у важку хвилину лиха, ще раз засвідчуючи той незаперечний факт, що чужої біди не буває, – йдеться у листах. – Ваші рятувальники зробили усе можливе для того, щоб мінімізувати не тільки матеріальні втрати від стихії, – і це найважливіше – не допустити людських жертв. Прикарпатці відчули підтримку, розуміння, співпереживання і з вдячністю приймали допомогу ваших рятувальників, яких можна було побачити на найвідповідальніших ділянках робіт з ліквідації наслідків стихії. І хоча найбільша нагорода для працівників МНС – це слова вдячності, які звучали з уст постраждалих людей».

Михайло Вишиванюк просить своїх колег, голів Закарпатської, Львівської та Хмельницької ОДА, відзначити рятувальників «за професійність та самовідданість під час ліквідації стихії на Прикарпатті».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також